Ändrade planer

Ingenting blir som man planerat, eller hur? Samma sak gäller min resa till Indien. Planen från början var att jag skulle stanna här till 22 mars, dvs. sammanlagt sju veckor. Nu är planen ändrad och jag kommer till Sverige på tisdag. När jag bokade resan hade jag inte riktigt räknat med att bli dumpad över telefon. Men det var det som hände och då får jag göra det bästa av situationen. Just nu känns det förjävligt. Dels för att jag kommer lämna allt och alla jag lärt känna men också på grund av att det är en otroligt tråkig anledning att åka hem för. Jag tror ändå att det är det absolut bästa jag kan göra.

Även om resan slutar på sämsta möjliga sätt så kan ingen i världen ta ifrån mig att det här är det bästa och mest lärorika jag gjort. Jag har haft så många spännande samtal, träffat så många roliga människor och fått se så mycket som man aldrig annars får se. Jag är så glad att jag gjort den här resan och jag hoppas jag får chansen att göra det igen någon gång.

Alla som jag bott med och jobbat med har verkligen tagit hand om mig på bästa möjliga sätt idag. De har torkat mina tårar och förklarat hur kärlek fungerar och vad jag ska göra för att bli glad. De är så fina de här människorna och jag är så lycklig över att jag fått lära känna dem. Även om jag känt mig ensam här så har jag aldrig varit det. När jag blev sjuk i Kerala hjälpte alla på det lilla hotellet mig med allt jag behövde. Och nu har alla tröstat mig och sagt att allt kommer bli bra. Chitra torkade min kind och sa att ”idag Emma, har du fyra mammor”.

Nu ska jag försöka njuta allt jag kan av mina sista sex dagar i Indien och jag ska fylla dem med extra allt av allt.

 
I Indien | |
#1 - - Matilda:

Känns bra att det finns extramammor vid ett tillfälle som det här! Du är bäst Emma❤️😘

#2 - - Lena Wester Åkesson:

Stor jättestor styrkekram. Bara du kan känna vad som är rätt just nu. Kram

#3 - - Mats Wester:

Kram från pappa!

#4 - - Karin och Roland:

Kram och hälsningar.
Vi längtar efter dig.
Karin, Roland

Upp