Framme!

Ääääntligen framme efter en rätt så lång resa. Allt har gått jättebra men nu är jag trött som en jag vet inte vad. 

Först flög jag ju till Dubai och när vi landade där elva på kvällen (dubaitid) hade jag hade FYRA timmar till nästa flyg. Som tur var träffade jag en trevlig tjej som åkte samma flyg från Stockholm och som också skulle till Indien så vi hängde lite :-)

Behövde ändå va ensam i två timmar där och jag måste säga att känslan på flygplatsen var så skum? Kan ju vara pga mitt i natten men ändå väldigt konstig. Kunde liksom dra med min hand i luften och fånga upp lite av stämningen! 

Tillslut så gick mitt andra och sista flyg till Bangalore och då sov jag.
Väl framme tog det väldigt väldigt lång tid att ta sig genom alla passkontroller men till slut kom jag ut och då stod en man från organisationen utanför som skulle hämta upp mig. Han skjutsade mig till det hostelet jag är på nu. Ska bo här två nätter tror jag och det känns lite skönt att ha eget rum och så.

Totaldäckade efter jag ätit lunch och när jag vaknade hade jag ingen som helst aning vart jag var. Nu sitter jag på trappen utanför och väntar på middag. Kampen om att vara vaken som pågår i min kropp nu är galen. Har ju missat en hel natt nu när jag rest. 

Imorgon ska jag hur som helst bli upphämtad här igen och träffa organisationen. Då börjar det på riktigt!

Grått Sverige.....
Byttes ut mot.....


Här bor jag nu:
I Indien | |
#1 - - Lena:

hej Emmis, såg din blogg nu. Så roligt att läsa! Du är så modig och kommer att lära dig så mycket. Hoppas familjen kommer att vara snälla och att du inte behöver dela rum med hela familjen och att toaletten är ren😀

#2 - - Sofia:

Vad häftigt det ser ut på bilderna! Skönt att det gick bra att resa, är sjukt nyfiken på hur du kommer bo när du kommer till familjen.

Upp