Invigning!

Idag har vi invigt Concerns College nya klassrum! Tidigare hyrde de in sig på en barnhem som ligger på det här stora skolområdet, men nu fick de inte längre vara kvar där på grund av att det är ett barnhem endast för pojkar och då får det inte vistas kvinnor på det området. Så nu har de flyttat 50 meter till ett nytt rum och det firades med en ordentlig invigning! 
 
Innan dekorerades hela rummet med massa ballonger och girlanger. Självklart sattes ett band upp i dörröppningen så det skulle bli en ordentlig invigning. Pastorn från barnhemmet kom också och han höll ett litet tal där han välsignade klassrummet och alla elever genom att stänka vigvatten på oss och dörren. Sen sjöngs en liten sång innan banden klipptes! Det var en riktigt härlig stämning och alla bjöds på godis!
 
Hade mitt första uppdrag idag! Jag fick hålla en presentation (power point) om mig själv och Sverige. Både för att alla ska få lära känna mig lite bättre men också som exempel för tanken är att alla ska få göra egna presentationer. Det ska handla om dem själva men också om något som har med Indien att göra. Jag funderade på saker jag vill veta om Indien och delade sen ut ämnena till alla grupper. Det blev allt ifrån indiskt godis, musik, kändisar och traditioner. Så nu har de ett litet projekt som de ska redovisa om två veckor. Spännande!
 
Nu blev det strömavbrott igen! Hejdå!
 
 
I Indien | |
#1 - - Mats Wester:

Underbart Emma! Love you! papi

#2 - - Lotta w Ahlberg:

Hej Emma , din mamma klippte håret idag o hon berättade om dig.jag vill bara att du ska veta att jag blev djupt imponerad av det du gör nere i Indien. Starkt av dig att ta steget o förverkliga en dröm.Fick din blogg av henne så om du inte misstycker så kollar jag lite . Varm kram från Lotta💇(Ingrids arbetskompis)

Upp