Pooldag!

Ja! Vad har jag gjort idag? Ingenting!! Eller jo jag låg vid poolen och läste nästan hela dagen. Med undantag från lunchpaus och badpaus. Så bortsett från det har jag legat där. Det har jag till och med bevis på, för jag har bränt mig :-)

Tror att jag än en gång har överskattat min bleka huds pigment. Det blev de där klassiska ställena också: ovansida fot och nederbenet, nacke, framsida överarm och underarm och axlarna. Nu låter det som att jag är ett enda stort vandrande brännsår men jag hann faktiskt upptäcka de begynnande rödatonade skiftningarna innan jag hann bli skållad. 

Lagom till middagstid började jag känna mig dåsig och nu känner jag mig helt feberfrossig och huvudet dunkar. Självkurerar med massa vatten och sömn och hoppas jag mår bättre imorgon. Lovar att inte vara i solen alls då!

Imorgon ska jag göra en SÅ knäpp grej! Jag har bokat att en yogaguru (JA HAN ÄR EN YOGAGURU) ska komma hit imorgon och ha privat yoga, meditation och massage med mig och hjälpa mig hitta "lugnet" inom mig själv. Han ska tydligen göra det genom att få mig avslappnad och känna mig trygg. Detta kan vara det absolut konstigaste jag kommit på att göra någonsin! 

När jag googlar "yogaguru":
Breakkie!


I Indien | |
#1 - - Matilda Wester:

😂😂😂😂😂😂 Hade velat vara med i morgon! Du som är så stel, kommer bli spännande!! 😘

#2 - - Mats Wester:

Underbart! Intressant med yogaguru... 👍

Upp