Torsdag

Hallå där blåbär.

Nu försöker jag ju njuta extra mycket av dagarna innan jag åker och jag tycker ändå att jag lyckas väldigt bra! Igår hade tjejerna sina presentationer om sig själva och det var så kul att få se bilder på deras familjer och höra dem berätta lite mer om sig själv. Det var dock bara tre grupper som var klara så de kunde redovisa. Men några fick vi se i alla fall!

Idag har varit både jätterolig men också lite sorglig för det var sista lektionen med tjejerna. Kommer eventuellt vara med på måndag innan jag åker men annars var det här sista gången. Jag berätta för alla hur glad jag är för att jag fått träffa dem och att vi fått lära känns varandra lite grann åtminstonne. Alla studenter på Concerns College är så himla duktiga, starka och härliga och det är så jäkla fint att se hur mycket det betyder för dem.

Efter mitt lilla tal bad dem mig sjunga en sång men istället bad jag dem sjunga något för mig. Så de sjöng en sång som handlade att vart man är kommer ifrån så kan man komma till Bangalore. "You can come from Poland, you can come from England, you can come from anyland. Bang bang bangalore". Jag blev så himla rörd när jag stod där framme och alla sjöng i en stor kör för mig. Sen kom Stella (en tjej som jag hjälpt ganska mycket) fram till mig och frågade om jag kunde lova att aldrig glömma henne och undrade hur hon skulle klara av computer class utan mig. Man blir ju rörd för mindre. Sen bjöd jag på chokladgodis till alla innan jag gick till childcare centret.

På centret var alla mitt uppe i massa pyssel så jag fick hjälpa till med att klistra på bilderna på glasspinnefigurerna. 

På eftermiddagen satt jag och pratade med Sangeetha och Chitra och jag orkar inte vad jag har skrattat. De är så jäkla roliga att man nästan inte orkar. Jag kommer sakna dem så himla mycket! När jag kom hem från skolan hade Ramesh från ICDE India kommit för att fixa de sista papprena innan jag åker. Dvs utvärdering och sånt. Och nu efter ett långt strömavbrott blir det väl en uppfriskande kall hinkdusch. Får njuta av den för det blir nog inte så många till!

Chitra!
Jag och Sangeetha
Jag och Stella

Hela klassen!
Get:I Indien | |
#1 - - Matilda:

❤️

#2 - - Lena Wester Åkesson:

Hallå igen! Du har en underbar distans till det du håller på med och förmedlar det på ett berörande sätt. Njut nu av de sista dagarna i Indien men ge dig inte ut på några större utmaningar i helgen. Var rädd om dig. Kram så ses vi nog snart.

Upp