Backwaters och golden sand beach

Igår var första dagen här och den dagen var så himla mysig!!! Det känns så konstigt att bo på hotell helt själv, men ändå så jäkla skönt att få vara helt ensam. Är ju med folk i princip 24/7 hemma i Bangalore. 
 
Dagen började med att jag gick upp och åt omelett frukost (äntligen något annat än böngryta!!!) och sen fixade hotellet en båtguide som tog mig runt och visade backwaters. Det var så himla häftigt! Jag bor liksom mitt i allt det? Det var fåglar överallt (förstår varför det lät så mycket inatt) så mormor hade älskat det här! Vi stannade till och köpte kokosnöt med sugrör av en man som sålde det i sin lilla båt. 
 
Efter det tog han mig till golden sand beach, där havet och kanalerna möts och går ut i havet. Det är alltså hav på båda sidorna av stranden. Vågorna var så höga att jag inte vågade bada men det var ingen riktig badstrand heller. På morgonen och kvällen kommer alla fiskebåtar dit för att fiska!
 
Efter turen lämnades jag på en flytande restaurang med utsikt över stranden. Den låg på insidan av stranden och så var havet på andra sidan. Beställde räkor och calamares men det blev något missförstånd med beställningen så jag fick HUR mycket mat som helst. Sen satt jag där och åt, tittade på havet och läste. 
 
När jag var klar ringde jag hotellet så kom en båt och hämtade upp mig (man tar sig ingenstans utan båt, om man inte vill simma) och körde tillbaka mig till hotellet. Då var jag så genomsvettig att jag trodde jag skulle försvinna så jag simmade lite i poolen och låg där och läste.
 
En som jobbade påpekade att det var alla hjärtans dag och frågade om jag hade pojkvän och varför han ej var här och förklarade att det är väääääldigt många kärlekspar här för att fira det. Kul tänkte jag! Och fortsatte läsa min bok. Själv.
 


 
I Indien | |
#1 - - Nora:

GUD VA VACKEEEEEERT

#2 - - Sofia:

Wow, vilket ställe

Upp