Glamorous life of Emma

Ja här har det inte uppdaterats mycket senaste dagarna och jag har inte så mycket att säga förutom att jag varit jävligt sjuk.

Natten till måndagen fick jag världens feber och trodde jag skulle dö. Har varit däckad i knappt två dygn. Feber, huvudvärk, spytt och skitit :-) Jag antar att jag fått en släng av "turistsjukan" men har seriöst aldrig mått så dåligt. Ett tag kände jag bara att jag skulle ge upp. Där låg jag liksom HELT ensam i ett hotellrum utan någon som kunde ge mig ens en liten banan som låg på andra sidan av rummet...

Men de som jobbar här har varit så snälla och varit på apotek åt mig och kommit och frågat hur jag mår. Och kan ju nu konstatera att det varit så mycket skönare att vara sjuk här, med eget rum,  vanlig toalett och tv. Jag försöker se det här som en rejäl detox.

Under tiden har sett massa romantiska komedier på min nya favvokanal (måste kolla om den går att ha i sverige!!) ROMEDY NOW. De visar BARA romantiska komedier. Har sett tre filmer med Hugh Grant. Ikväll är det Ruby Sparks klockan nio! 

Blev inte så mycket yogaguru igår (var tvungen att avbryta efter 40 min för att kaskadspy) men ska göra ett nytt försök idag. Ska nog ta ett sim i poolen innan och försöka få igång kroppa lite.

Antar att ni inte vill ha en bild på mina efterlämningar så ni får en bild på ETT DJUR! Dessa springer omkring överallt! Visst är det ett Alvin och gänget-djur?I Indien | |
#1 - - Matilda Wester:

Hahahaha!!! Enma, du kan tillochmed få mig att skratta när du skriver om dina senaste dygn! Du är bäst! ❤️❤️❤️😘😘😘

#2 - - Lena Wester Åkesson:

Men Emma! Nu blir jag orolig fast du verkar klarat av det väldigt bra ändå där nere på djungelön. Tack för att du förskonade oss rån dina avlämningar. Det där med magsjuka är ingen höjdare. Jag låg för tvåveckor sedan. Och det är en väldigt förnedrande sjuka. Jag måste bara nämna när jag hade det i Skottland för många år sedan och jag och min kompis Lotta skulle åka hem med båten. Vi kom ner till Newcastle där båten gick till Göteborg. Vi bodde i en Saab och vi hade nästan inget vatten eller toapapper. Då, blev jag väldigt magsjuk. Det var fortfarande ljust ute och vi skulle övernatta i bilen. När jag behövde tömma mig så uppsökte jag de små buskarna som fanns på det som såg ut som en stäpp vid hamnen. Det kom folk emellan åt och då jag besökte buskarna satt lotta och spela dragspel för att dra åt sig uppmärksamheten från mig. Det var inte kul. Vi kom på båten dagen efter och hem till slut. Så kan det också gå när man är ute och reser. Men nu slut på skitsnacket. Kan det vara små jordekorrar de där små djuren? Tror det va. Hoppas du mår bättre. Drick Cola Cola och salt lakrits. Du måste få i dig salt. Kram och ha det bra.

Svar: Haha Lena!! Den historien låter inte heller så kul! Ja, nu mår jag bättre. Dagens uppdrag är att hitta chips! Kram
emmatillindien.blogg.se

Upp