Hallå där!

Idag har varit en vanlig dag. Eller vanlig och vanlig! Det är ju såhär mina dagar kommer se ut en tid framöver! Mitt alarm ringde hur som helst halv åtta men jag snoozade till åtta. Därefter gick jag upp, tvättade mig, klädde på mig och åt frukost. Idag var det dosa (ser ut som pannkakor men är fluffigare och smakar inte så mycket) med en chutney (stark gryta/sås). Jag borstade tänderna och i vanlig ordning gick jag för att få tag på en auto men denna gång helt själv! Innan har auntie alltid följt med mig men idag fick jag gå själv och hör och häpna, jag fick en på en gång och lyckades förklara vart jag skulle!! Kände mig så stor och stolt över mig själv då!
 
Halv tio samlandes vi i klassrummet för lite morgongympa. Yes, varje morgon är det stretching och några andningsövningar, som jag tycker är ett himla bra sätt att starta dagen på! Engelska var första lektionen och sen var det hälsokunskap. Strax innan klockan ett traskade jag ner till centret för att äta lunch (dosa med pesto, lite italieninspirerat) och efter det hjälpte jag till på datalektionen. Halv fem var det dags att återigen hitta en auto och det gick även denna gång som smort! När jag kom hem gick jag till telefonbutiken och frågade om de fixat mitt internet men fick svaret ”nej, imorgon”, dvs samma svar jag fått i EN HEL VECKA nu. Men nu verkar det som att det verkligen är imorgon det kommer funka men till dess lyckades jag snacka till mig en tillfällig internetsticka sååå….. JAG HAR INTERNET! Tjoho! Det är hemskt att säga, men en tung sten har fallit av mitt lilla hjärta. Under den här veckan har jag ändå kommit fram till och insett att jag är så sjukt beroende av internet. Så vi kan kalla den här verkan för terapi.
 
Efter jag äntligen fixat det här provisoriska internetet var jag så hungrig att jag hade kunnat äta upp kossan som gick bredvid mig på gatan. Känner att man inte riktigt klarar sig jättelänge på luftigt bröd och lite pesto. Så jag gick in på mataffären och köpte godis, chips och oreos som jag tryckt i mig nu som tröst men också för att fira att jag kan surfa!
 
Men vet ni vad? På fredag åker jag på mitt första weekendäventyr helt själv! Jag ska till Kerala! Det blir fem hela dagar som jag bara ska ägna åt att läsa, äta, sola, bada och åka lite båt!
 
Dagens outfit:
Frukost:
 
 
I klassrummet:
 
När jag var på väg till centret mötte jag dessa som också var ute på prommis:
 
I Indien | |
#1 - - Sofia:

Du är så duktig på att skriva!!

Upp