Lördag

 
Idag är det lördag! 
 
Dagen börjades på bästa sätt med en sen godfrukost på ett café inne i "city" eller vad man ska kallad det. Satt där och läste, lyssnade på morgonpasset och drack kaffe (äntligen vanligt gott kaffe!). 
 
 
Efteråt tog jag en auto till commercial street och gick runt där och kollade i butiker. Jag köpte två julgranskulor, men efter ett tag blev jag så himla förvirrad och trött på alla som ropade efter mig. Sen när jag väl försökte ta mig därifrån försökte alla autoförare lura mig och jag förstår ju när de gör det och det gör mig också himla frustrerad och trött. Tillslut hittade jag en snäll en så då åkte jag till en shopping mall i närheten och satte mig ner på en bänk och åt glass! Det är som att gå in i en bubbla när man går in i en galleria, det är som ett andrum från den otroligt heltiska staden. För allt är så himla intensivt här. Jag själv är en väldigt intensiv människa så nu förstår jag hur det kan vara att vara med mig ibland. Bangalore är som en enda jättestor intensiv Emma som petar en på armen hela tiden för att gå uppmärksamhet. Efter en stund blir man helt slut! När jag kom hem i eftermiddags kom kossorna och mötte upp mig! 
 
 
Imorgon tänkte jag försöka hitta något trevligt ställe att bruncha på. Försöker ha minst en aktivitet varje dag!
 
Nu ligger jag på sängen och tänker se en film och äta chips! Tycker ändå den här dagen varit en bra dag! Ibland slår det mig hur mycket jag får se här och hur tacksam jag är för det. Ett tag där när alla försökte lura mig och ropade på mig blev jag en aning sur men så fort jag kom på det påminde jag mig om att det också är en upplevelse! För det sista jag vill bli är en sån där som pratar om hur dåligt allt varit. För ingenting är dåligt! Däremot kan det vara jobbigt!
 
I Indien | |
#1 - - bella:

Ser gott ut :D

#2 - - Mats Wester:

Härligt att du tar för dig av din omgivning och att du unnar dig lite "lyxig" frukost på helgen 😜. Kram från pappa

#3 - - Lena Wester Åkesson:

Härligt att höra från dig och att du är på benen igen. Du har en god självinsikt. Du låter som om Düberg en helt vanlig Wester i din självreflektion. Snart har du gjort hälften av din Indienresa. Sköt om dig och allt är erfarenheter. Kram från Faster

#4 - - Sofia:

"Bangalore är som en enda jättestor intensiv Emma som petar en på armen hela tiden för att gå uppmärksamhet." hahahahaha

Upp