Poovar Island

Nu är jag i Kerala!! Närmare bestämt Poovar Island! Igårkväll flög jag hit och sen åkte jag bil till hotellet och sen båt (!!). Den bilfärden är nog min galnaste jag varit med om. Här var det inga stora femfiliga highway vägar som i Bangalore utan en landsväg som verkligen slingrade sig mellan massa samhällen. Han körde så fort! Och vi var helt ärligt fem centimeter från att krocka med en lastbil. Men det gjorde verkligen ingenting för bilen var fräsch, ny och doftade citron. Kände mig bara så himla tillfreställd där jag satt, på väg mot minisemester! Kan i alla fall konstatera att det var tur att mamma inte var med!

Efter den galna bilfärden fick jag åka båt i ungefär fem minuter för att komma till hotellet. Det var alldeles kolsvart och vattnet var spegelblankt och han som körde båten fick lysa med ficklampa. Hotellet ligger på en ö mitt i backwaters, alltså alla kanaler som går ut i havet. Checkade in i min bungalow och somnade. Men gud vilken natt! Hade svårt att sova, tror det var pga att jag inte riktigt visste vart jag var, och jag har ALDRIG hört så mycket fågelljud på samma gång i hela mitt liv! Hela natten lät det! Visst är det mysigt, men ovant?? 

Vaknade sen sex och då hörde jag massa sånger och röster sjungas? Det ekade runt om där jag låg och det kom från massa olika håll. Visste inte om jag drömde eller om det var på riktigt så det var lite obehagligt men fick på morgonen veta att det var böneutrop och sånger från ett tempel i närheten. Tur det för annars hade jag varit galen ju!

Min bungalow!
Frukostutsikten: 
I Indien | |
#1 - - Matilda Wester :

Vilken resa! Ja det var nog tur att jag inte var med!! Ser så himla mysigt ut.
Puss ❤️

#2 - - Sofia:

Du berättar så levande att det känns som man är där med dig! Och tar väldigt fina bilder gör du också. Ha en mysig semester!

#3 - - Lena Wester Åkesson:

Hej, Emma! Jag har varit lite upptagen ett vecka men idag har jag läst igenom alla blogginläggen. Häftigt att du delar med dig så mycket från din resa. Maten verkar intressant. Skulle vara kul att få ev recept eller du beskriver maten så väl att det går att klura ut hur den smakar. Jag ska visa Anders hur förskolan ser ut i Indien. Jag hoppas verkligen att du klarar magen från att bli sjuk. Du är så tuff och åker på mini semester, underbart! Ta vara på dig och kram på dig.

Upp