Slutspurten

Hallå!

Igår var den allra sista dagen som volontär på Concerns Universe Foundation. Jag var i childcare centret hela dagen och såklart var jag döpoppis som aldrig förr bara för att det var sista dagen. Alla har varit lite reserverade och blyga för mig men alla bara klängde på mig konstant! Då gjorde det lite ont i hjärtat. Men vi sjöng sånger, berättade sagor och ritade innan det var lunch och sen dags för vila.

På eftermiddagen var det personalmöte med alla som jobbar på Concerns. Kul att få träffa alla innan jag åker hem! När jag kom hem började jag packa men annars gjorde jag ingenting alls. 

Idag däremot har det varit full rulle! Klockan tio imorse traskade jah och auntie iväg på Oil Mill Road med uppdraget att hitta en sari till mig. Vi gick till två butiker och tillslut hittade jag en som jag gillade. Det finns ju hur mycket som helst att välja mellan och alla tyger är to die for. Min blev en jättefin rosa mönstrad och den kom precis från skräddaren. Ska pröva den nu och imorgon ska jag ha den i kyrkan!

Efter saritrippen var jag helt slut. Det var så varmt att jag trodde jag skulle ramla ihop i en svettpöl och jag var så trött. Det blev en lång powernap hemma innan dagen fick fortsätta. Det blir ju lite intensivt schema de här sista dagarna eftersom jag vill hinna med det jag vill innan jag åker. 

Hur som helst tog jag en auto till MJ Road för att shoppa minnen. Jag hittade så mycket fint att jag undrar om jag ens kommer få med det hem??? Eller jo det är klart jag kommer. Fina sjalar, små skålar, en vas och en gud tavla föreställande krishna. Är mycket nöjd med dagens inköp!

Det regnar och åskar lite nu och det gör det nästan aldrig när det inte är monsun. Men tydligen kallas det för mangoregn för det är nu mangosarna mognar. 

Chitra (som startade Concerns), jag och Reka




I Indien | |
Upp